Reacties 2014

218 gedachten over “Reacties 2014

 1. Een late bedankreactie maar wat hebben we genoten van jullie materialen: de medailles waren een succes (geplastificeerd en met een speldje zeer officieel!) de oorkondes, placemats, de slingers.. fantastisch, super bedankt!! Ik kijk al uit naar volgend jaar!

  1. Geweldig om te horen Rianne! Wat leuk dat jullie ook zoveel uit het pakket hebben gebruikt. Als je toevallig nog een leuke foto voor ons hebt die we mogen plaatsen, dan zouden we dat ontzettend leuk vinden.

   Meer gratis print- & knipvellen om in de klas te gebruiken vind je hier: http://www.printenknipvellen.nl . De site is nog in aanbouw, maar misschien zit er al wat leuks voor je bij.

   Graag tot volgend jaar! 🙂

 2. Goedemorgen
  op de valreep ivm een calamiteit geprobeerd het pakket te downloaden maar ontvang niets?.. jammer. wel bevestigingsmail ontvangen maar geen pakket..

  1. Goedemorgen Bettina, wat vervelend dat het niet loopt zoals het moet!
   Mijn excuses dat het niet lukt om te downloaden!
   Als het goed is is er nu een e-mail met downloadlink onderweg.

   Ik hoop van harte dat dit antwoord nog op tijd komt!

 3. Ontzettend bedankt voor dit koningsspelen pakket! Vooral de werkbladen vind ik erg nuttig en ontzettend creatief en origineel! Nogmaals ontzettend bedankt en met deze werkbladen wordt koningsdag morgen zeker een hele geslaagde dag!

  1. Bedankt voor je complimenten Hanneke! Als het goed is heb je op de valreep nog de kronen ontvangen.
   We zouden het erg leuk vinden om een paar foto’s te ontvangen van de kinderen ‘in actie’ met onderdelen uit het pakket!

  1. Leuk om te horen Alice! Zo op de valreep nog net alles geregeld dus :-). Heb je ook nog wat aan de andere downloads gehad? Als het goed is heb je inmiddels ook per mail de bonus ontwerpen ontvangen. Hele geslaagde Koningsspelen sportdag toegewenst morgen.

 4. Bedankt voor het leuke pakket!
  Ik heb alle spellen zelf ontwikkeld, maar alle leuke formats gaan wij zeker gebruiken!
  Dank namens de kinderen!

  groeten,
  Daniëlle
  juf van groep 8

 5. Bedankt voor het prima pakket, we gaan het gebruiken . De fietsen die we versieren maken we nog mooier met de vlaggetjes,we hebben er zin in.

 6. Bedankt voor jullie pakket. We hebben dit jaar Koningsdag al georganiseerd, maar mogelijk volgend jaar weer wat anders en dan hebben we alvast een opzet liggen.

 7. vorig jaar al gebruik gemaakt en ook dit jaar zijn we weer van de partij! we zijn al bezig met de organisatie van een leuke sport- en speldag
  dank u wel voor dit initiatief!

 8. Drie dagen voor de Koningsspelen sportdag 2014 en de aanvragen blijven binnenstromen. 🙂 Alle leerkrachten die een reactie op onze website hebben achtergelaten hebben hun bonus ontwerpen inmiddels per mail ontvangen.
  Maar het kan nog steeds hoor! Schrijf in een reactie wat je van ons pakket vindt en ontvang 2 bonus bestanden die o.a. te gebruiken zijn bij het spel ‘Kleed de Koning’ uit ons spellenpakket!

 9. Bedankt voor de gratis materialen! In deze drukke tijd is het heel fijn als je hapklare documenten kunt printen vanaf Internet. Super!

  1. Blij dat de materialen zo enthousiast ontvangen worden! We hopen dat we jullie hebben kunnen helpen om de Koningsspelen tot een succes te maken…
   Veel plezier volgende week tijdens de spelen!!

 10. bedankt voor het leuke downloadpakket, met wat aanpassingen zullen wij er op de kinderopvang ook een erg leuke ochtend van maken!

 11. Net het gratis pakket voor de Koningsspelen aangevraagd!
  Heel enthousiast…het ziet er geweldig uit.
  We zullen er vast gebruik van gaan maken.
  Bedankt dat jullie dit met ons willen delen…dit scheelt heel veel werk!

 12. Weer druk bezig met alle voorbereidingen voor de Koningsspelen. Vorig jaar hebben we al gebruik gemaakt van jullie geweldige pakket, dus de keuze om dit jaar weer op jullie site te kijken was snel gemaakt! En wat leuk dat er dan weer andere spellen zijn en dat een en ander nóg beter is uitgewerkt en voorbereid. Fantastisch!

  1. Dank je Melanie! Leuk om te horen dat het ons kennelijk gelukt is om dit jaar een nóg beter pakket te maken. Benieuwd wat we volgend jaar doen? Like ons op Facebook en je mist niets van de ontwikkelingen. 🙂 Je krijgt de bonus vandaag toegestuurd. Wederom veel plezier van het pakket en hele fijne Koningsspelen toegewenst!

 13. We zijn al druk bezig met alles te organiseren voor de koningsspelen. Dit pakket kunnen we er heel goed bij gebruiken en het ziet er zeker erg mooi uit! Bedankt!

  1. Geweldig, heel erg bedankt.
   Goed te gebruiken voor ons thema in het WK . En natuurlijk erg handig voor ideeën op te doen, maar vooral erg mooi en makkelijk te gebruiken.
   Met sportieve groeten,
   Hidayet
   Ibs de Roos Zaandam

 14. Beste redactie,

  Fijn dat jullie meedenken met de leerkrachten om deze dag zo geslaagd mogelijk te maken in een toch wel drukke periode. Het ziet er mooi uit en is direct inzetbaar.

 15. Wat een leuke site! Veel ideeën opgedaan!
  Ook erg leuke activiteiten, kan een aantal ook erg goed in de gymlessen gebruiken!

 16. Geweldig leuk.
  Ik ga de 2 weken voor koningsdag de spelletjes al inzetten op ons onderbouw leerplein.
  Zijn de kinderen goed opgewarmd 25 april!!

 17. Heel erg badankt voor het pakket Koningsspelen 2014! We zullen hier zeker gebruik van maken. We hebben net een speciaal project op school gehad met als thema “Feest” en 1 groep had al Koningsdag. Daarom hebben we jullie pakket alvast gebruikt.
  Groetjes,
  kinderen van Het Timpaan

 18. Wat een leuke site!
  En natuurlijk erg handig voor ideeën op te doen, maar vooral erg mooi en makkelijk te gebruiken…scheelt toch een hoop voorbereidend werk 😉
  Wij zijn er erg blij mee…en de kinderen uiteindelijk ook!!!!
  bedankt!

 19. Heel leuk!
  Leuke ideeën die het een stuk makkelijker maken om een leuk, gezellig en vooral sportief programma neer te zetten!!
  Dank!

 20. Super pakket!
  Scheelt zoveel werk!
  Moet nog wel wat aanpassen voor onze ZML leerlingen, maar dat is lang niet zo veel werk als alles zelf bedenken en ontwerpen!
  Een aanrader voor alle scholen!

  1. Wat fijn om zulke enthousiaste reacties te krijgen op ons Koningsspelen pakket!
   Geen betere reclame dan de aanbevelingen van leerkrachten/scholen die het pakket hebben gedownload of er vorig jaar al mee werkten! Bedankt. Fijne Koningsspelen. De mail met de beloofde bonus volgt deze week.

 21. Bedankt voor het samenstellen van deze lessen serie. Vorig jaar hebben we als school meegedaan, en willen het graag weer doen.

 22. Wij gaan meteen met het Koningsspelenpakket aan de slag! Heel fijn, het scheelt ons een hoop werk en geeft goede ideeën. Onze dank is groot.

 23. Wij zijn bij de BSO Van Nijntje Pluis erg blij met het pakket. Wij hebben straks een leuke meivakantie met vele leuke activiteiten.

  1. Kijk, dit horen we graag Fimmie! Bedankt voor je reactie. We sturen je deze week ook nog twee bruikbare bonus ontwerpen toe. Pdf print- & knipvellen A3 formaat van de Kroon in gouden uitvoering en als kleurplaat. Fijne Koningsspelen op 25 april toegewenst. We hopen dat ons pakket daar een bijdrage aan zal leveren. 🙂

 24. Het zijn hele leuke spelletjes om met de kinderen te doen en tevens ook daadwerkelijk uitvoerbare spelletjes.

  Thanx hier voor,
  Bianca Vonk
  Obs de Driesprong Bantuinlocatie

 25. We zijn erg blij met de leuke materialen die we kunnen downloaden. het zal ons zeker helpen om er een leuke dag van te maken!!!!

  1. Leuk om te zien en horen dat jullie voor het tweede achtereenvolgende jaar gebruik maken van ons pakket. Als ‘vaste klant’ ook voor jullie een mooie kroon in kleur en zwart-wit om het pakket compleet te maken!

 26. Super materiaal!
  Goed te gebruiken voor ons project in Roemenië en begrijp dat scholen hier het ook goed kunnen gebruiken!
  Is iets wat ik miste op de officiele site

  1. Erg leuk om te horen dat het Koningsspelenpakket ook in Roemenië ingezet gaat worden. We zijn blij dat jullie het pakket zo goed kunnen gebruiken!

 27. Net als vorig jaar weer een super leuk pakket waar wij als sportcommissie weer vele bruikbare dingen uit hebben gehaald en hebben toegevoegd aan ons programma.
  Ook leuk dat jullie de medaille nu als zwart/wit model erbij hebben gedaan!

  Dank dank dank ook namens de vele kinderen

  1. Dank je wel voor je complimenten Marjan! Fijn dat jullie wederom enthousiast zijn over ons pakket en er mee gaan werken.
   Niet alleen de medaille is dit jaar in kleur en als kleurplaat uitvoering, ook de placemat en de vlaggetjes zijn er nu in
   twee uitvoeringen.
   Als dank voor je reactie krijgen jullie er bovendien ook de kroon kleur en kleurplaat uitvoering bij! 🙂
   Fijne Koningsspelen!

 28. We waren vorig jaar zo enthousiast, dat het voor ons geen vraag was of we dit jaar weer wilden meedoen…We kijken uit naar een super gezellige dag!

 29. Vanuit The Gambia, West Africa, dank je wel! Ook vorig jaar was het Koningsspel een groot succes en dit jaar gaan we het feest hier weer vieren, juf Maartje

 30. Dank je wel. Wij hebben al een spelletjeslijn opgezet vorig jaar voor onze grote Koninginnedag/Kroningsdag en zullen deze dit jaar ook herhalen, maar met jullie spellen kan ik wel een paar spellen bij ons toevoegen. Vorig jaar hadden wij maar liefst 700 mensen met zo’n 300 kinderen die meededen in Battery Park, New York City!

  1. Hi there Loura! Het is zo leuk om te lezen dat er ook zo ver weg met de spelletjes uit ons Koningsspelenpakket wordt gewerkt! Geke zal trots zijn! 🙂 Wij wensen alle (grote en kleine) Nederlanders in New York City een fantastische Koningsdag toe!

 31. Wat geweldig dat jullie het dit jaar weer gedaan hebben! Wij zijn een NTC (Nederlandse Taal en Cultuur) school in Cleveland, USA en geven iedere dinsdagmiddag na school Nederlandse Taallessen aan NL en Vlaamse kinderen die in de Cleveland area wonen. Hierbij hoort ook cultuur en daarom organiseren we 5 cultuurdagen per jaar. Koningsdag mag daarbij niet ontbreken. We hebben vorig jaar jullie pakket gebruikt en het was een groot succes!

  1. Hi there! Bedankt voor je enthousiaste reactie Karine! Wat ontzettend leuk om te horen dat ook jullie gebruik maken van ons pakket! Hartelijke groeten aan alle Nederlandse en Vlaamse kids en een fantastische Koningsdag toegewenst!

 32. Net als vorig jaar maken we zeker gebruik van het pakket. Zo handig dat je niet alles zelf hoeft te doen. Bovendien ziet het er erg leuk uit.
  Vooral de placemats deden het erg goed bij ons vorig jaar!
  Bedankt hoor!

 33. Leuk spel en goed vormgegeven. Wij gaan het waarschijnlijk gebruiken voor onze leerlingen op een Nederlandse school in Engeland.
  Dankjewel!

 34. Leuk pakket om de Koningsspelen nog meer aan te kleden en ook vooraf aan 25 april te laten leven op school. We gaan er zeker veel plezier aan beleven.

 35. Dank je wel. Het materiaal ziet er allemaal weer fantastisch uit. We gaan er zeker gebruik van maken om onze Koningsspelen 2014 wederom tot een succes te maken.
  Ook voor jullie heerlijke Koningsspelen toegewenst.

  1. Leuk om te horen Niels! Dan zal de kroon die we je als bonus sturen, vast ook goed van pas komen. Voor de kleintjes om in te kleuren en voor de grotere kinderen om bij het spel ‘Kleed de Koning’ te gebruiken. Fijne Koningsspelen toegewenst! Stuur je een foto van het pakket ‘in gebruik’? Dat zouden we zeer waarderen. 🙂

 36. Superpakket! Alles meteen gedownload. We gaan er een hele week sport, spel en gezondheid van maken! Heb er nu al zin in!!

 37. Wat een geweldig pakket. Als docent op de SAW neemt een tweede jaars klas de Koningsspelen voor haar rekening. Het is een inspiratiebron en een enthousiast makertje van de bovenste plank. We zijn er heel blij mee.

  1. Bedankt voor het compliment Petra. Het materiaal is idd ook handig voor de komende jaren. De spelen van dit jaar zijn ook goed te combineren met de spelsuggesties van vorig jaar… en volgend jaar willen we weer een nieuw pakket aanbieden. Suggesties zijn welkom!

  1. Bedankt Karin! Een vrolijke stijl voor een vrolijke dag. Je zult zien dat de leuke spelletjes veel hilariteit bij de kinderen zal opleveren! En voor de leiding alles handig uitgewerkt in een stappenplan! Veel gemak en plezier van het Koningsspelenpakket toegewenst!

 38. Leuk pakket hoor.
  Al diverse dingen uitgehaald om te gaan gebruiken.
  Onze school organiseert een hele sportweek met de vrijdag als hoogte punt met de koningsspelen….
  Is veel werk maar de kinderen vinden het super

  Dank jullie wel en ga zo door

 39. Vorig jaar op eigen houtje oudhollandse spelletjes gedaan met de kleintjes.
  Dit jaar pakken we het groter aan en gaan ervoor met onze prekleuters.
  Dit pakket gaat zeker goed gebruikt worden hier op Curacao!
  Met een zonnige groet,
  Erica Joosten

 40. vorig jaar al gebruik gemaakt en ook dit jaar zijn we weer van de partij! we zijn al bezig met de organisatie van een leuke sport- en speldag
  dank u wel voor dit initiatief!

  1. Dankje Kathelijne! Nog een paar dagen wachten en dan sturen we het Koningsspelenpakket van dit jaar naar je toe. Jij ontvangt als dank voor je reactie ook het print- en knipvel van de kroon.
   Sportieve Koningsspelen toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.