Aanbevelingen

300 gedachten over “Aanbevelingen

 1. Dit bericht vanuit China, ben hier werkzaam op een Chinese school, wil een Nederlandse sportdag op school organiseren, dank voor alle handige informatie.
  Sportieve groet vanuit Shanghai

 2. Ook op Aruba zijn we blij met dit kant en klare pakket en de super leuke spel ideetjes! We doen nu voor de derde keer mee. We gebruiken verschillende materialen uit het pakket, o.a. het certificaat en de kleurplaat/placemat.

 3. Heel handig deze site met activiteiten.
  Bij ons op school doen we geen koningsspelen en op deze manier kan ik toch zelf makkelijk wat organiseren.

 4. laatste moment toch iets doen in het teken van de koningsspelen…leuk materiaal ook voor een 1ste jaar op het praktijkonderwijs!

 5. Wat heerlijk deze uitgebreide spellen. En kant en klaar.
  Super, super, super.
  We gebruiken het nu voor het derde jaar. Ga zo door!

 6. Het ziet er weer fantastisch uit. We gaan er zeker van genieten dit jaar.
  OC van CBS de Molenvliet uit Klundert. Wij doen al vanaf het begin van de koningsspelen mee. Helaas waren we dit jaar te laat voor het ontbijtpakket en het sportpakket. Maar we gaan er toch een leuk en sportief feestje van maken.

 7. Heel fijn dat er al kant en klare spelletjes gratis te downloaden zijn.
  wij gaan er mee aan de slag tijdens de koningsspelen, nadat we eerst ontbeten en gedanst hebben!

 8. We hebben veel aan deze pagina’s gehad. Het letterspel voor de bovenbouw vinden we erg leuk! We hebben bepaalde spellen naar eigen inzicht aangepast. Dank voor de inspiratie en we ontvangen graag het bonuspakket LETTERSPEL via de mail. De koningsspelen krijgen op onze school steeds meer vorm. Nu nog hopen op mooi weer. Het geheel ligt bijna vast en eventueel kunnen we terugvallen op slecht weer programma. Veel succes! En nogmaals bedankt!
  Namens de ouderraad van O.B.S. de Weiert, Odoorn

   1. Hoi Tessa, we krijgen op het mailadres dat je hebt opgegeven de mail als onbezorgbaar retour. We kunnen je dus helaas nog geen bonus toesturen. Laat je ons je mail adres nog even weten? Dan krijg je de bonus alsnog !!

 9. Bedankt voor het leuke Koningsspelen pakket.
  Vele downloads zijn ook erg handig om achter de hand te hebben bij slecht weer!
  We gaan voor een leuke dag met veel zonneschijn!

 10. Bedankt voor het leuke pakket. Het is de eerste keer dat we hier gebruik van maken. We hebben tussen onze clinics door tijd over. En daar zijn deze spelletjes heel erg goed voor te gebruiken.

  Groetjes
  Beatrixschool
  Dordrecht

 11. Naast alle spelletjes die we al hebben is het super leuk om nóg meer spelletjes te vinden, nl van jullie pakket.
  We gaan er vast een aantal gebruiken. Bedankt!

 12. Leuk, al die spelletjes.
  Ik maak ook graag gebruik van de certificaten, placemats, medailles, etc.
  Nu voor het tweede jaar op brede school de Springplank in Heino.

 13. Hallo mensen van de Koningsspelen. Wij in Hoofddorp op Bikube zijn weer blij met jullie ideeen voor de Koningsspelen. Wij gaan met de hele school de spelletjes weer spelen. Dank je wel voor alle informatie.

  1. Hallo Moniek, helaas krijgen wij bij het toesturen van de bonusdownloads een foutmelding op je mailadres…. Zou je ons nog een mail willen sturen, dan kunnen wij jullie alsnog de bonus toesturen. 🙂

  2. De Bouwhof uit Ugchelen is erg tevreden over de materialen. Ook mooi dat er ieder jaar weer andere spelletjes worden aangeboden.

 14. Wat een super leuk pakket! Dit is het eerste jaar dat wij als ouderraad voor school de Koningsspelen voor de onderbouw organiseren. Zoveel tips en ideeën echt geweldig!

 15. Heel erg bedankt!
  Het is een heel leuk pakket met veel leuke spelletjes en materialen. Ik moet dit feest voor de eerste keer gaan voorbereiden maar heb er nu veel zin in.

 16. Hartstikke leuk materiaal. Ook gedeeltelijk bruikbaar voor onze inburgeraars. Zeer tastbaar onderdeel van het vak Kennis van de Nederlandse Maatschappij. Alleen wat weerbarstig met downloaden.

  Petra

 17. Voor het tweede jaar gebruiken wij nu jullie leuke spellen. Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg! Het draaiboek werkt erg fijn. Op De Regenboog in Hoogezand gaan we er weer helemaal voor!

 18. Het is de eerste keer dat we gebruik maken van jullie aanbod.
  Blij dat dit wordt gedeeld.
  Zo hoort onderwijs te zijn, samen worden we beter!
  Step! Almelo

 19. Wat een mooi samengesteld koninklijk pakket; jullie zijn hofleverancier!
  De kinderen [nieuwkomers in Nederland] van de Taalklas gaan voor het eerst kennismaken met Koningsdag. Het pakket zal het feest van de koning doen slagen!
  Via de AOB op de site beland om het voor het eerst te downloaden.
  Hartelijk dank!

  Team Taalklas Duin & Bollenstreek
  Noordwijkerhout

 20. Bedankt voor het beschikbaar stellen van het Koningsspelen Pakket!
  We gebruiken dit jaar voor het eerst het pakket. Vooral naar de spellen zijn we benieuwd. We kijken al uit naar 30 april, de dag waarop wij hier Koningsdag gaan vieren.

  Veel groeten uit Kathmandu, Nepal.
  NTC School ‘t Bartje

  1. Bedankt voor jullie berichtje! Wat ontzettend leuk om te horen dat ons Pakket ook Nepal heeft bereikt! Hele fijne Koningsdag toegewenst en veel plezier van het KoningsspelenPakket!

 21. Ik heb jullie pakket gedownload voor Basisschool Zilverlinde in Roosendaal. Las er gisteren voor het eerst over in blad van AOB. Fijn dat jullie dit initiatief genomen hebben, het wordt mede dankzij jullie inspanning vast een prinsheerlijke feestdag. Hartelijk dank hiervoor!

  Groet,
  Loes van Hilst
  Leerkracht Basisschool Zilverlinde
  Roosendaal

 22. Liereland b.s. Alkmaar. Eerste keer.
  Via AOB blad ben ik op de hoogte gebracht van jullie pakket, het ziet er prachtig en heel compleet uit. Ik weetniet of we alles gaan gebruiken, maar de afstreepkalender heb ik al uitgeprint voor mijn groep 3. Bedankt

 23. Leuke spellen! Wij hebben op school geen Koningsspelen, maar wel kamp. Helaas hebben wij een ander thema, waardoor wij de spelkaarten niet kunnen gebruiken. Wellicht kunnen we enkele spellen omzetten in het thema dat wij hebben.

  1. Het pakket heb ik besteld voor Rk de Regenboog uit Rotterdam. Ook voor de onderbouw zitten er bruikbare activiteiten bij. En de medaille en de kleurplaat zijn super. Ik las over het pakket in het AOB blad. Annemarie Janssens

 24. Wat weer een leuk aanbod! Wij zijn van Jokidoki Gastouderopvang. Sommige kinderen zijn dus beneden de schoolleeftijd. Maar met een paar aanpassingen bij sommige spelletjes in de moeilijkheidsgraad, die wij zelf doen kunnen, deze kinderen ook mee doen. Vanaf het begin van de koningsspelen doen wij al mee. En we vinden vooral de spelletjes erg leuk. Maar we zijn ook erg trots als we dan de welverdiende beloningen zoals certificaat en medaille krijgen.

 25. Wat leuk, fijn en bijzonder dat dit ontwikkelt wordt en beschikbaar is voor iedereen. Heel erg leuk. Wij gaan voor eerst meedoen met de koningsspelen en zullen zeker gebruik maken van dit uitgebreide pakket. Geweldig!!

 26. Bedankt voor het koningsspelen pakket. ik heb het samen met een aantal collega’s bekeken. We halen hier zeker inspiratie vandaan. Dit is de eerste keer dat ik dit pakket besteld heb.
  We maken er zeker een super leuk gezellige dag van.

  Groetjes Jolanda

 27. 22 april hopen wij, als peuterspeelzaal, ook mee te doen aan de Koningsspelen. Het Koningsspelenpakket is hiervoor ideaal, we hoeven de spellen alleen wat gemakkelijker te maken. Onwijs bedankt hiervoor en we kunnen niet wachten om met elkaar er een top feest van te maken!

 28. Wat fijn dat er zoveel materiaal beschikbaar is. Wij gaan er eens lekker in neuzen. Bedankt!!
  Groetjes uit Broek op Langedijk
  RK BS De Koolvlet

 29. Dit jaar gaan we ze voor het eerst gebruiken op de Graf von Zinzendorfschool op Aruba. Heel blij mee! Al het ondersteunend materiaal en goede ideeën zijn meer dan welkom!

 30. Bedankt voor het koningsspelen pakket. We gebruiken het altijd met veel plezier! Erg originele spelletjes (vooral de namen van de spelletjes)

  Bedankt!
  De Earste Trimen, Nijland

 31. Beste allemaal,

  Dit is weer fantastisch. Super bedankt voor het delen van deze spelen met de scholen in het buitenland.

  Groetjes Marleen
  De Oranjebloesem
  Miami, Florida, USA

 32. Wat ziet het er weer geweldig uit. Ik heb er als directeur van NTC Madrid al 2 keer met veel plezier gebruik van gemaakt en dit jaar starten we nu ook op de Nederlandse school in Costa Rica! Ga zo door, ik stel jullie inzet zeer op prijs!

  1. Bedankt voor je enthousiaste reactie Rianna. Wij worden er erg blij van om te lezen dat ons KoningsspelenPakket zo gewaardeerd wordt. Ook voor dit jaar weer heel veel plezier voor alle kinderen op jullie scholen toegewenst!

 33. Wij kunnen weer aan de slag dit jaar! Het wordt de eerste keer dat we dit pakket gaan gebruiken. Wij zijn er nu al blij mee! vooral de downloads van het stappenplan en doorwisselschema’s spreken ons aan. Ook zijn de spellen veelal vernieuwend! (hertogin Johanna Locatie V, oss)

 34. Helemaal top weer het pakket, kindcentrum het Breinpaleis in Vlaardingen zal weer een top dag hebben. Wij werken / spelen al vanaf het eerste begin met veel plezier hier mee.
  Dus dit jaar zal het ook weer een succes worden1

 35. Wij hebben alle jaren gebruikt gemaakt van het prachtige aanbod voor de koningsspelen. Ook dit jaar ziet het er weer prima verzorgd uit.
  Het gaat vast weer een gezellige dag worden.

 36. Bedankt voor het koningsspelenpakket. Het ziet er leuk uit. We zullen hier als leerkrachten en kinderen zeker mee aan de slag gaan.

 37. it’s looking good again, Ladies!!! Wij gaan er hier weer volop gebruik van maken. Dank jullie wel. Met een zonnige groet vanaf Curacao

 38. Wij doen als school (SBO it Heechhof) elk jaar mee met de dans, maar willen nu ook wat meer doen, dus we zijn blij met een handleiding als deze!

 39. Graag ontvangen wij de bonusdownloads!
  We zijn altijd heel blij met de aangeboden pakketten.
  Het worden weer mooie Koningsspelen!

 40. Wij van RKBS Schuttevaer zijn erg blij met dit superleuke pakket. Het is ons eerste jaar dat we hier gebruik van maken. Bedankt!

 41. Wat een fijn pakket! We zijn er erg blij op De Fontein in Buitenpost! We doen ondertussen voor de derde keer mee en vinden het nog steeds heel leuk! We hebben weer veel zin in de spelletjes!

 42. Hallo,

  Weer heel hartelijk bedankt voor de leuke ideeën en materialen. Kunnen we goed gebruiken. We hebben alle keren nog meegedaan.

  groet,
  D. Eelsing

 43. Wij kunnen eigenlijk niet volledig gebruik maken van het koningsspelen pakket, omdat wij de sportonderdelen met de hele school op de woensdagochtend plannen in die week (20 april). Er staan op veel zaken de datum vermeld van 22 april en dat vinden wij jammer. Als er niet de precieze datum op zou staan zouden we alles kunnen gebruiken. Wij plannen het op de woensdag, omdat het voor de kleuters erg vermoeiend is op de vrijdag en zij hebben dan tot 12.00 uur school. Verder vinden wij het pakket er super verzorgd uitzien, ga vooral zo door!

  1. Jullie kunnen (via maatwerk) altijd vragen om materialen waar jullie eigen datum op vermeld staat en eventueel ook jullie eigen schoollogo…. Als jullie een mail sturen met jullie specifieke wensen laten wij weten of we dit voor jullie kunnen regelen en wat de eventuele kosten zijn.
   (We vragen hier een kleine vergoeding voor)

 44. Vorig jaar als korfbalvereniging de Koningsspelen georganiseerd voor groepen 1 tot en met 4 van een basisschool. Ging toen erg goed, maar met dit handige pakket gaat het vast nog beter. TOP!!!!

 45. Wat een super leuk pakket is het weer, gaan we zeker gebruik van maken! voor het 2dejaar…
  Ben heel benieuwd naar de extra’s …

 46. Ziet er erg leuk uit! met meer dan 300 lln wordt het wel een hele uitdaging maar door spellen meerdere keren uit te zetten moet ik een eind komen!

 47. Wij zijn heel blij met het pakket, we zijn alleen onze bonus kwijt die we ontvangen hebben na het achterlaten van een reactie! Wat zou het fijn zijn om het linkje nog eens te ontvangen!

 48. Wij zijn Zorgcentrum Schoterhof in Haarlem en wij houden ook ieder jaar de koningsspelen. Dit jaar op 26 april. Wij zijn erg enthousiast over het vliegtuigjes werpen.
  Onze bewoners gaan in groepen door het huis om de spellen uit te voeren en iedereen krijgt de medaille. Wij gaan ook de extra spellen bestellen. Monic Hofer

 49. Het ziet er heel goed. We zullen veel gaan gebruiken behalve de spelschema’s aangezien we maar liefst 30 groepen hebben.

  Alvast namens onze leerlingen uit Rotterdam bedankt

 50. Bedankt voor de leuke spel ideeen en de uitgewerkte spelkaarten. We gaan er met de hele school een leuke Koningsspelen van maken. Wij zijn hier heel blij mee.

 51. Dit jaar gebruiken wij dit voor het eerst. Het letterspel van prinses Laurentien lijkt ons het allerleukste. Bedankt namens obs ‘t Schrijverke te Hellevoetsluis

 52. Erg leuke website met veel nieuwe ideeën! Het voorbereiden kost altijd veel tijd.
  Na twee jaar wilden we graag weer wat nieuwe ideeën en dat is zeker gelukt.
  We zijn heel blij met de placemats en lesideeën en hopen op weer een sportieve dag.

 53. Wat een geweldig leuk pakket! Dit jaar hebben we als school besloten niet mee te doen met het Koningsontbijt, maar er wel een heel leuke sportdag van te gaan maken op de 22e april. Volgens mij en mijn collega’s moet dat zo wel gaan lukken! Bedankt en we laten zeker nog horen hoe het geweest is.

 54. Dat is handig zeg! Het letterspel van prinses Laurentien lijkt me helemaal geweldig!! Daar gaan de kinderen van obs ‘t Schrijverke een hoop lol aan beleven.

  groetjes uit Hellevoetsluis

 55. Wat veel leuke dingen zitten er weer in het pakket. Alles is opgeslagen in een speciale map Koningsspelen, die door elke leerkracht te benutten is. Het zal ze veel werk uit handen nemen.
  Wij doen al vanaf het begin met veel enthousiasme mee.

 56. Té leuk weer al die kant en klare materialen.
  We maken vanaf het eerste uur al gebruik van die ideeën.
  Wat zullen de kinderen weer genieten! Thanx!

 57. Wat een geweldig pakket! Morgen het pakket aan mijn collega’s laten zien! Twee jaar geleden ook al materialen gebruikt! We gaan er een super leuke dag van maken!

 58. Altijd fijn om zo’n uitgewerkt pakket te mogen ontvangen. Op deze manier is een leuke, goede en sportieve invulling mogelijk zonder al te veel extra werk voor personeel.
  We gaan er samen met andere scholen in de buurt een mooie dag van maken
  SWS De Aquarel

 59. Ziet er mooi uit, goed voor ideeën op te doen!
  Misschien een tip dat je ook documenten hebt die je kan bewerken.
  En wellicht spelletjes voor meerdere niveau’s.
  Verder ben ik er ontzettend blij mee dat jullie dit aanbieden!

  Met sportieve groet,
  Flo de Haas

  1. Hallo Flo, bedankt voor de feedback. Heb je de pagina extra’s en de pagina maatwerk al bekeken? Tegen een kleine vergoeding kun je bewerkbare documenten krijgen. Ook passen we op verzoek eea aan met jullie eigen schoollogo.

 60. Basisschool De Uilenhorst uit Wezep is weer super blij met het pakket. Het is heel fijn om een voorbeeld te hebben waarbij je met een paar kleine aanpassingen het perfect is voor een geslaagde sport en spel dag op iedere school.

  1. Hey Marleen, Wat leuk om te lezen dat ook de basisschool uit ons eigen dorp met ons KoningsspelenPakket werkt! Ook de hartelijke groeten van mij aan de leerkrachten van de Uilenhorst. 🙂

 61. Wat ziet dat er weer super uit. We gebruiken elk jaar jullie spullen. makkelijk-handig-gebruiksvriendelijk…….SUPER!!

 62. Basisschool Yore uit Tilburg doet nu voor het 4e jaar met heel veel plezier mee met de Koningsspelen en onze kinderen zijn super blij met dit pakket! Wat geweldig dat er zoveel energie in gestoken wordt door zoveel fantastische mensen!!!

 63. Weer een super pakket! Sinds het begin maken we er al gebruik van.
  Bedankt voor de vele inspanningen die jullie hebben gedaan en ons dus weer schelen!
  Zo is het leuk om deze dag in te vullen!

 64. Ziet er weer goed uit. Dit is het tweede jaar dat we dit pakket gebruiken. We zijn vooral blij met de uitgewerkte spelletjes.

  Groetjes uit Odense, Denemarken
  NOfyn (NTC school)

  1. Fijn om te horen! Mochten jullie na afloop van de Koningsspelen foto’s hebben waarop te zien is dat onze spelletjes gespeeld worden dan houden we ons aanbevolen… Veel plezier, ook in Denemarken!!

 65. Het pakket ziet er prima uit.
  We gaan volgende week aan de slag met de voorbereiding.

  Basisschool Antonius te Lievelde

 66. Fijn al die leuke originele spelideeën. Scheelt ons een hoop denkwerk. Ook de andere materialen zijn fijn. Wij doen al vanaf de eerste keer mee en het is iedere keer een succes. Ook de introdans vinden de kinderen altijd erg leuk. En zo hebben ze al weken voorpret. Bedankt.

 67. Daar worden we wéér blij van! Voor het derde jaar aan de slag met jullie materialen! Het meeste maken we gebruik van de spelmaterialen.
  Super bedankt weer namens de leerlingen van groep 1, 2 3 en 4 van BS Titus Brandsma in Berg en Dal.

 68. Wat een geweldig pakket weer dit jaar. Helemaal TOP!
  Het team van de OBS De Dolfijn in Zwijndrecht is weer enthousiast geworden.

 69. Wat veel en leuke materialen zitten er dit jaar weer bij in het pakket!
  Voor de derde keer alweer kijk ik met een glimlach jullie materiaal door!
  Goed om te zien dat er materialen bij zitten die tijdens de Koningsspelen inzetbaar zijn, maar ook bij de voorbereidingen.

  Bedankt!

 70. Voor het eerste jaar dit pakket besteld… helemaal geweldig …dit scheelt zoveel werk….bedankt sat jullie dit mogelijk maken. Groet Renata

 71. Wat fijn dat er weer een Koningsspelenpakket is. Wij doen voor het 3e jaar mee en steeds is het weer een aangename verrassing wat het pakket inhoudt. Ook dit jaar zitten er weer leuke spelen tussen.

  Lenny van Rooyen
  Obs Het Palet Opheusden.

 72. Voor het eerst zit ik in de werkgroep Koningsspelen. Met dit pakket gaat het zeker lukken om er een heel leuke dag van te maken. Met een enkele aanpassing kunnen de meeste van onze leerlingen meedoen met de spelletjes.
  De downloads van de vlaggetjes en placemats nodigen erg uit om er mee aan de slag te gaan. De school zal hiermee gezellig aangekleed worden.
  Hartelijk dank namens de werkgroep van Mytylschool Gabriël te ‘s-Hertogenbosch.

 73. Bedankt voor het Koningsspelenpakket 2016!
  Er zit weer van alles in, dus genoeg wat je kan gebruiken.
  Dat maakt het voor de scholen weer een stuk gemakkelijker en geeft inspiratie bij de voorbereidingen van de Koningsspelen.
  Wij doen nu al een aantal jaren mee en maken er gebruik van.

  Kentalis Martinus van Beek Oss

 74. Bedankt, dit is weer een mooie basis voor onze Koningsspelen! Wij vullen het aantal spellen aan met een aantal eigen spellen en maken er weer een fantastische dag van.

 75. Fantastisch pakket weer, we gaan alles gebruiken behalve de onderdelen voor het ontbijt om de practische reden dat wij een ntc-school zijn in deeltijd (3 uur per week),
  complimenten voor de fantastische lay-out en opzet met dank van de leerlingen en staf van ntc-school De Vuurtoren uit Kreta

  1. Bedankt voor jullie complimenten en erg leuk om te lezen dat ook Kreta zich aansluit bij de gebruikers van ons KoningsspelenPakket./ ;-). Wij wensen jullie een fantastische Koningsspelen sportdag toe!

  1. Hallo Hanneke, zou je ons nog even willen laten weten welke onderdelen uit het pakket je het meest aanspreken, voor de hoeveelste keer je het pakket gebruiken gaat en in welke plaats je het KoningsspelenPakket gaat gebruiken??

 76. Op vrijdag 22 april a.s organiseert Openluchtmuseum Themapark de Spitkeet uit Harkema, als afsluiting van hun jubileumjaar de Koningsspelen samen met de plaatselijke basisscholen. Het hoopt een geweldig feest te worden. Wij zijn heel erg blij met het pakket! Wij vullen het pakket aan met oude volksspelletjes, zo word het echt een mooie mix. Voor ons is het draaiboek en stappenplan erg handig. Nu weten we precies waar we aan moeten denken, en waar we rekening mee moeten houden. We wensen iedereen bij deze veel plezier met de verdere voorbereiding! En super bedankt voor het pakket!

 77. Ontzettend bedankt voor de materialen. Voor het 4de jaar maken wij gebruik van jullie pakket. Dit jaar ontbijten wij niet met onze leerlingen van Het Baken te Veenendaal, maar de nemen ruim de tijd om samen te spelen en te dansen. Het meest gebruik maken wij van de ideeën en kleurplaten. De lijst ter voorbereiding en het afvinklijstje zijn een leuke knipoog om helemaal in de juiste stemming te komen. Bedankt!

  1. Bedankt Marike. Fijn dat jullie ook dit 4e jaar weer gebruik maken van ons pakket. Ook zonder ontbijt komen de placemats dan toch nog van pas als kleurplaten. Een hele fijne Koningsspelen sport- en speldag met elkaar toegewenst.

 78. Wow, wat een mooi pakket weer.
  Voor het 4e jaar op rij gaan we ook dit jaar weer een spetterende Koningsspelen organiseren op De Elstar in Elst. Certificaten, slingers, medailles en placemats zullen vast en zeker weer gebruikt worden. We gaan het mooie pakket eens bestuderen en kijken wat we nog meer kunnen gebruiken.

  Groet’n Annelies

 79. Dit is alweer het 4e jaar dat we deze leuke spellen voor Koningsdag mogen ontvangen! Ouders en kinderen weer helemaal blij met Koningsdag met deze mooie invulling, wederom bedankt maar weer voor deze complete spellendag!
  Met vriendelijke groet, Oudervereniging Kinderpret Blitterswijck.

 80. Reuze bedankt voor het door jullie “weer bijzonder mooi” samengestelde pakket. Wij, De gouden Klomp uit Opio in Frankrijk doen dit jaar voor de tweede keer mee aan de Koningsspelen en jullie materialen zullen onze dag weer ondersteunen. Dit hebben we jullie vorig jaar al laten zien op onze foto’s en in ons filmpje. 🙂 Ook dit jaar zullen jullie te zien krijgen via fb of site hoe we de materialen weer gebruikt hebben. Alles spreekt ons aan, helemaal TOP! Groetjes uit Zuid-Frankrijk

  1. We hebben met jullie mee kunnen genieten door het verhaal in de Telegraaf, het fantastische youtube filmpje en de leuke foto’s !! Het filmpje heeft een mooi plaatsje gekregen op onze homepage… 🙂 We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen van dit jaar Fijn dat het KoningsspelenPakket weer een plaatsje krijgt in het programma van jullie Koningsspelen.

 81. Bedankt voor het koningsspelen pakket, wat ben ik blij dat ik jullie site gevonden heb!

  Staat inmiddels bij mijn favorieten voor volgend jaar!

  Dank namens de wilhelmina school uit Rijssen

 82. Geweldig dat we alles weer toegestuurd krijgen en we er samen weer een superleuke dag van kunnen maken. Wij hebben er zin in!!!!!

  Han

 83. Wat een mooi en uitgebreid pakket!
  Dit is de eerste keer dat ik het aanvraag en ik ben onder de indruk.
  We gaan er zeker op school gebruik van maken.

  MJ vd Leest
  Bernardusschool
  Best

 84. Wij waren als Nederlandse school in het buitenland op zoek naar een vernieuwing van onze Koningsdag viering. Wat ben ik blij dat ik jullie website gevonden heb! Heel veel leuke ideeën die we zeker gaan gebruiken! Dank jullie wel!

  Groetjes uit Engeland

 85. Het neemt ons veel werk uit handen!!
  De instructiekaarten zijn fijn om aan de ouders te geven die het spel begeleiden, maar ook voor de voorbereiding is het fijn om alles op één kaart bij elkaar te hebben.
  Ook het wisselschema vinden wij erg fijn.
  Top!

 86. Wat een uitgebreid pakket! De activiteiten worden duidelijk omschreven en zijn voor meerdere groepen bruikbaar. We gaan er zeker weer met veel plezier gebruik van maken!

 87. Dank weer voor het leuke pakket. Dit is het tweede jaar dat we er gebruik van maken, altijd leuk om de traditionele spelletjes af te wisselen met jullie originele spelletjes.

  Groetjes uit Dublin van De Madelief (NTC school)

 88. Wij maken de scholen hier al vier jaar blij mee. Met name draaiboek en stappenplan vinden gretig aftrek. Ook de medaille is een leuke omlijsting van het geheel!

 89. Ik heb het pakket bekeken en wat ziet het er leuk uit! Ga het van de week laten zien aan mijn collega en hopelijk is zij ook erg enthousiast. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het pakket. Geweldig.

 90. Bedankt voor het Koningsspelen pakket.
  Ik gebruik het sinds vorig jaar. Ik haal de meeste inspiratie uit de spelletjes.
  Die zijn veel origineler dan dat ik ze kan bedenken.
  Ik voeg wel altijd een ouderwets spelletje toe zoals koekhappen of een klompenrace.
  (In het buitenland zijn ze vaak traditioneler.)

  Groetjes uit Hamburg,
  NTC school
  NOH Nederlands onderwijs Hamburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.