Reacties 2017

Blij met KoningsspelenPakket?

Schrijf een reactie in het commentaarveld hieronder. Als dank ontvang je de volgende bonus downloads in je mailbox:

A3 Poster koning Willem-Alexander en bijpassende kroon voor het spel “Kroon de koning”

kassabon KSP-01Wil je graag iets terug doen?

Wij zijn heel blij met

Schenk een kopje koffie

Het is fijn als je vermeldt:

 • de naam van je school,  plaats/(land)
 • met welke onderdelen van het pakket je het meest blij bent (mag ook allemaal :-))
 • voor het hoeveelste jaar je inmiddels gebruik maakt van ons Pakket

305 gedachten over “Reacties 2017

 1. Beste makers van het Koningsspelenpakket,

  Voor het eerst wordt er Koningsdag gevierd voor de Nederlandse kinderen in Koeweit. Dit vieren wij op 5 mei. Als beginnende organisatoren hebben wij veel gehad aan het Koningsspelenpakket. Dat heeft ons echt op weg geholpen. Onze dank daarvoor!
  Omdat er kinderen van 0-13 jaar komen, doen we de spelletjes niet op een competitieve manier, maar met een stempelkaart. Wij hebben onder andere gekozen voor Ballroomdancing, Willem-Alexander 50, Gezond Oranje en Kroon de Koning . Ook gaan we alle kinderen verrassen met jullie mooie oranje rugzakje ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de koning. Het kan niet anders dan dat het een geslaagd feest gaat worden.

  1. Bedankt voor jullie leuke en uitgebreide bericht.

   Het doet ons goed te lezen dat de Nederlandse kinderen in Koeweit nu ook mee kunnen doen aan dit sportieve en feestelijke evenement. En we zijn er natuurlijk heel trots op dat jullie deze dag invullen met onze spellen en afsluiten met onze oranje tasjes. We wensen jullie allemaal een hele leuke Koningsdag/5 mei toe.

   Hartelijke groeten en hopelijk tot volgend jaar 🙂
   Geke en Linda

 2. Bedankt voor een leuk pakket.
  Daar gaan we mee aan de slag.
  Wij gebruiken al jaren jullie opzet en vullen het wat aan naar onze eigen situatie.
  Nu nog een mooi zonnetje en de dag kan niet meer stuk!

 3. Het is voor een kleinschalig kinderdagverblijf altijd weer extra luxe om te kunnen grijpen naar een kant en klaar pakket. We beschikken immers nooit over extra mankracht en zeker niet over extra middelen. Met dit pakket voelen we ons wederom de koning te rijk!

  1. Wat een hartverwarmende reactie. Hier doen we het voor en worden we ontzettend blij van. We wensen jullie een hele feestelijke Koningsspelen sportdag toe. Hartelijke groeten van Geke en Linda

 4. Wat een ontzettend leuk pakket, ik heb de medaille, de vlaggetjes en spelkaarten uitgeprint! Ik ben heel benieuwd wat de kinderen ervan vinden! Ik ben in ieder geval enthousiast.

 5. Beste organisatoren,

  Bedankt voor jullie verfrissende ideeën. Na een aantal jaar dezelfde spelletjes gespeeld te hebben is het leuk om wat nieuwe spelletjes toe te voegen. Vooral naar Balroomdancing kijken wij op basisschool Oranje Nassau uit.

 6. De hele school heeft er al weer zin in. Het dansje is geoefend en het draaiboek aangepast. Jullie hebben leuke nieuwe spel ideetjes toegevoegd. Wij ontvangen graag de WA – poster voor het spel ‘Kroon de koning’.

 7. Bedankt voor dit leuke pakket met ideeën!
  Wij op school gebruiken het pakket voor de eerste keer. We zijn vooral blij met al die leuke spelletjes.
  Wij gaan daar zeker gebruik van maken!
  Bedankt namens de collega’s van CBS Johan Friso, Dordrecht

  Juf Els

 8. We zijn ontzettend blij met dit hele pakket. Dit scheelt ons zo ontzettend veel werk.
  Dit is het eerste jaar dat we hier gebruik van maken

 9. Wij van BSO de Pierewaaier zijn heel erg blij met dit pakket.
  Met al deze geleverde materialen digitaal hebben wij met de kinderen
  een fantastische koningsfeest 2017!
  Heel erg bedankt voor het toesturen.

  Groetjes van alle medewerkers van Kinderdam

 10. Wat fijn dit pakket, heeft ons op school veel werkt uit handen genomen.
  Het eerste overleg was met 10 minuten klaar, ideaal!

 11. Bedankt voor het pakket. De Willem Alexanderschool geniet voor het 5e jaar van dit gezamenlijk initiatief voor alle basisscholen in Nederland.
  De voorbereidingen zijn in volle gang.

 12. Heel fijn deze ideeën en zo leuk aansluitend bij de 50e verjaardag van de koning!
  We doen voor de vijfde keer mee en zo is alles verzorgd.
  Nu hoeven wij alleen nog dat zonnetje te regelen 😉

 13. Wat een ontzettend leuk en uitgebreid pakket. Je kunt er zo een dag mee vullen. Als je dit pakket gebruikt hoef je zelf niets te bedenken. Mijn complimenten en dank!

  1. Bedankt voor je complimenten, Kees! Dat is nou nét de opzet; het ontlasten van leerkrachten en andere Koningsspelen organisatoren. Missie geslaagd. 🙂 We wensen jullie een hele fijne sport- en feestdag toe.

 14. toffe materialen, we doen voor de 5e maal mee, activiteiten in en rond school, lekker laagdrempelig zodat er veel ouders mee kunnen helpen.

 15. Voor het eerst maken we dit jaar gebruik van het KoningsspelenPakket. Het is erg volledig en er staan leuke spelletjes in! Bedankt.

 16. We gaan het dit jaar voor het eerst gebruiken. Wij (leerkrachten) zijn nu al enthousiast. Dit scheelt heel veel voorbereiding.

 17. Het pakket ziet er weer mooi en vooral uitgebreid uit! Wij zijn er weer blij mee. We doen vanaf de eerste koningsspelen mee…. Hoeveel keer is dat dan alweer?
  Bedankt namens alle ‘Schakelaars’ uit Leersum

 18. een superleuk pakket!
  heel veel leuke ideetjes en vooral kant en klare materialen!
  dit is de eerste keer dat we dit besteld hebben!
  we hopen op een zonnige dag!
  Middelharnis, Groen van Prinstererschool

 19. Wow wat super, al die materialen! Wij gaan er dit jaar voor het eerst gebruik van maken en zijn hier erg blij mee. Dit helpt ons enorm.

 20. Wij gaan voor het eerst werken met dit pakket. Vooral de kleurplaten met vlaggetjes zijn erg welkom.

  John F. Kenndyschool HIA

 21. Hoi, wat een super uitgebreid pakket. Wij gebruiken stukjes uit de verschillende spellen en maken er ons eigen draaiboek van. We doen alweer voor de 5e maal mee!
  bs st hubertus te tilburg

 22. Wij zijn blij met de spellen met de bijbehorende uitlegkaarten. Het is fijn dat dit allemaal al uitgedacht en gewerkt is!
  Wij gebruiken dit pakket voor het tweede jaar.

  Basisschool de Verrekijker
  Julianadorp, Nederland

  de naam van je school, plaats/(land)
  met welke onderdelen van het pakket je het meest blij bent (mag ook allemaal :-))
  voor het hoeveelste jaar je inmiddels gebruik maakt van ons Pakket

 23. Wat een leuke spellen zijn er bedacht. Goed uit te voeren en makkelijke materialen om te verzamelen. Wij gaan er gebruik van maken op de Rank in Koudekerk!

  1. Fijn dat jullie gebruik maken van ons pakket. We proberen er inderdaad voor te zorgen dat je de spellen met weinig materiaal kunt spelen of in elk geval met materiaal dat bijna overal aanwezig is.

 24. Weer gestart met de organisatie voor Koningsspelen 2017 op de Doolgaard… Al voor het 4de jaar! Ontbijten en Spellen+speurtocht steeds weer een geslaagde…

 25. Voor de eerste keer besteld, wat een goed initiatief!! Heel handig en leuk! Bedankt namens OBS van Rijckevorsel uit HvHolland

 26. Fantastisch geregeld weer. Heel blij met het materiaal. Weer genoeg ideetjes voor spelen. Prima aan te passen voor mytylleerlingen. We gaan er een gezellige dag van maken. Ook blij zijn we met de studenten van ROC Hilversum Sport en Bewegen voor extra begeleiding!

 27. Wat ontzettend fijn dat we dit pakket kunnen gebruiken om er een gezellig dagje van te maken met de kinderen. Het is de eerste keer dat we dit gebruiken. Dus we zijn extra enthousiast. Op naar 21 april..!!!

 28. GBS de Helmstok Lelystad.

  Voor de midden- en bovenbouw gaan we gebruik maken van het spellenpakket. Fijn dat dat er is!
  We gaan onze school volhangen met de vlaggetjes: 50 erop! Het is een mooi jaar om 50 te worden 🙂

 29. Beste …,

  Wij gebruiken op onze school al zeker 5 jaar het pakket. Het begint al bij het ontbijt met de placemat. Verschillende van onze spelletjes hebben we vervangen door spelletjes uit het pakket. Je begrijpt: elk jaar zijn we weer nieuwsgierig naar wat jullie voor ons hebben! Dank daarvoor

 30. Alweer voor het 2e jaar maken wij nu gebruik van het koningsspelen pakket! En elke keer is het weer een succes!

  Bedankt!!

 31. Wat een leuk pakket! Ziet er erg mooi en goed georganiseerd uit allemaal.. Fijn dat er mee gedacht wordt zodat het voor de kinderen weer een fantastische dag zal zijn!

 32. Het is de eerste keer dat we dit pakket gaan gebruiken.
  Erg leuke spellen, waarvan we de meeste gaan gebruiken!
  Super fijn de uitleg van de spelen en de materiaallijst, je weet direct wat je nodig hebt.

 33. Hallo,
  Wat een leuk pakket! Er zal een hoop tijd in hebben gezeten om dit pakket in elkaar te zetten, wij (CSBO De Boei) zullen zeker met plezier onderdelen van gaan gebruiken. Vanuit deze plaats …. bedankt!
  Met vriendelijke groet, Yvonne

 34. Met veel enthousiasme hebben we het pakket ontvangen!
  De voorbereidingen zijn in volle gang, om alle spelen te laten slagen.
  Maar met dit geweldige Koningspakket zal dat vast en zeker lukken!
  Nogmaals bedankt!!!

 35. Wij gaan onderdelen gebruiken op de Koningsdagviering van de Nederlandse school in Finland. Ziet er leuk uit! De poster van Willem Alexander willen we graag voor het ´Kroon de koning´ spel.

 36. Hallo Geke,

  Lang geleden! Een aantal spellen ga ik zeker gebruiken. Waaronder ook het ringsteekspel. Lijkt me heel leuk. Vorig jaar veel plezier van de puzzel en ‘het hoofd van Maxima’ gehad.
  Groet,
  Ellen Hiemstra sbo Facet

 37. Wij zijn super tevreden over de Koningsspelen. We doen vanaf het begin mee met SO De Kornalijn in Bergen op Zoom en SO De Kei in Breda. Het leukste van het pakket zijn de lunch die altijd sfeervol is, het presentje en de versiering.

 38. Beste Koningsspelen Pakket Samenstellers,

  Wij zijn de Koningsspelencommissie van obs de Weiert uit Odoorn, NL. We gebruiken jullie pakket nu voor het 2e jaar met veel enthousiasme. Vorig jaar waren wij weg van het letterspel van Leontien, hilarisch zelfs, omdat we dit spel in de commissie hebben getest! Dit jaar spreekt ons Kroon de Koning erg aan, het ezeltje prik van vroeger natuurlijk. Wij ontvangen graag de grote poster om dit spel in ons programma op te nemen. Succes met al jullie werk, organisatie en inspanningen. Dat hebben wij ook mede dankzij jullie. Groet, commissie Koningsspelen obs de Weiert (Rob, Jan Jaap, Marleen, Marjan, Esther en Jolanda)

 39. Heel leuk pakket! Ik ga het dit jaar gebruiken in een internationale setting om de kinderen iets te leren over Koningdag en de Koningsspelen!
  Ik zie er naar uit.

 40. Net alles gedownload en bekeken of dit ook geschikt is voor de doelgroep waar ik mee werk, kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. En ja het is geschikt en ook mogelijkheden om het simpel aan te passen. Geweldig dus. De 1ste keer en ik ga dit zeker gebruiken.
  Dank jullie wel

 41. Een ontzettend leuk en handig pakket. Het helpt bij de voorbereiding en er zitten leuke materialen in om te gebruiken op de dag zelf.

 42. Hoera, ik heb jullie weer gevonden!
  Ben op een andere school gaan werken en zit weer!! in de Koningsspelenwerkgroep.
  Ik had alles “opgeruimd” en was jullie mailadres en site kwijt.
  JAMMER JAMMER…., maar nu gelukkig weer gevonden 🙂
  Dus voor het 5e achtereenvolgende jaar…….

  Jacqueline Heinen
  Jan Ligthart Rendierhof, Tilburg

  1. Hahahaha, leuk Jacqueline! Ook al zo’n enthousiaste reactie op onze Facebook pagina. Heel fijn dat je weer terug bent. We hebben als vanouds een heel uitgebreid pakket voor jullie gemaakt en hopen dat jullie er heel veel gemak en plezier van zullen hebben.

 43. Een ontzettend leuk en handig pakket, we gebruiken het nu voor de tweede keer! We kunnen er veel leuke ideetjes uit opdoen en gebruiken veel van het pakket zoals de scorekaarten en de spelletjes. Super!

 44. Wat een leuk pakket. Vooral die ontbijtplacemat is super geworden. Dank je wel.
  We kijken uit naar de A3 poster van WA!! Fijne koningsspelen allemaal!

 45. Wat een geweldig pakket. Vooral de spelkaarten zijn erg mooi en zullen we zeker gebruiken. Dit is het tweede jaar dat we gebruik maken van het pakket.

  cb de Brug
  Klazienaveen

 46. Wat een fantastisch pakket, daar gaan we zeker veel van gebruiken tijdens onze koningsspelen voor de Nederlandse kinderen hier op de Britse school in Houston, TX USA op 28 april! We hebben er heel veel zin in. Bedankt voor alle leuke ideeën.

 47. Vanmiddag Koningsspelen overleg met de OR.
  Wij gaan dit mooie pakket voorstellen! Met een kleine school en een klein team is dit altijd veel werk. Met deze uitgewerkte spellen scheelt dit ons veel tijd die we in de kinderen kunnen steken!
  Bedankt!

  1. “koning spelen”, zou je ons een mail willen sturen vanaf het mailadres waarmee jullie deze reactie hebben achtergelaten? Waarschijnlijk een kleine tikfout… We hebben het juiste mailadres nodig als jullie de bonus download willen ontvangen. We krijgen de mail nu retour (Unrouteable address)

 48. Wij gaan met onze HBO-studenten!! voor het eerst meedoen. Ben benieuwd hoe het ontvangen wordt. Ludiek en fijne materialen voor de aankleding. Dank!

 49. Wij hebben het pakket dit jaar voor het eerst gedownload. Wat ziet het er aantrekkelijk uit. Wij hebben nu al zin in 21 april! Bedankt!

 50. Wat zijn wij ontzettend blij met dit pakket! Nu al enorm veel zin in 21 april! Bedankt voor alle moeite die jullie hierin hebben gestoken, echt top!!

  1. Leuk dat dat wordt opgemerkt ;). Er zit inderdaad veel werk in, maar we hebben het met ontzettend veel plezier gedaan! We wensen jullie heel veel plezier van het pakket en een fantastische Koningsspelen sportdag.

 51. Van dit pakket worden we weer enthousiast!!
  We gaan weer met veel plezier aan de slag om de koningsspelen weer tot een succes te maken.
  DANK voor dit pakket!

 52. Dit is het eerste jaar dat de DaVinci Eemland gebruik maakt van het Koningsspelenpakket. We zijn er erg blij mee, vooral met alle materialen voor het spellencircuit. Deze gaan we gebruiken voor onze groep 3-5, terwijl groep 6-8 aan het sporten zijn.

 53. Wat ontzettend leuk ! Voor het eerst in jaren gaan wij Koningsdag op onze school nieuw leven in blazen waarbij het pakket ons veel tijd scheelt.
  Bedankt ! We gaan jullie volgen

 54. Namens OBS de Waterlelie in Rotterdam kan ik zeggen dat we super blij zijn met alles in het pakket. We zullen er optimaal gebruik van maken en kunnen niet wachten tot het eindelijk zover is! Dit is onze 1e jaar dat we hem hebben aangevraagd, maar hoe het ernaar uitziet zijn we er nu jaarlijks bij! Super bedankt!

 55. Nou dames jullie hebben wederom weer een prachtig pakket samengesteld. Wij gaan er zeker gebruik van maken. Dit jaar valt de viering nog een keer midden in de paasvakantie maar dat mag de pret niet drukken. We kunnen nu met de kleintjes en de nascholers er een geweldige dag van maken. Dank voor jullie waanzinnige inzet! Wij zijn er heel blij mee hier op Curacao.

  1. Bedankt voor je enthousiaste reactie Erica! We zijn erg blij dat jullie, KSP gebruikers van het eerste uur, ook dit jaar weer van de partij zijn. Hele fijne Koningsspelen voor jullie allemaal.

 56. Wij maken met O.B.S. de Wissel uit Den Haag al 4 jaar met heel veel plezier gebruik van de uitgewerkte spelletjes, placemats en inkleurvlaggetjes!

 57. Geweldig deze mogelijkheden. We gaan zeker bepaalde onderdelen gebruiken nu we voor de tweede keer deelnemen aan de Koningspelen.

 58. Ook dit jaar staan er weer leuke ideeën in het pakket. Wij doen vanaf het begin mee en vinden het elk jaar weer een hele happening om in de gemeente Borne samen aandacht te besteden aan de Koningsspelen.

 59. Ontzettend leuke ideeën op deze site. Dit is mijn eerste jaar bij de Ouderraad van de basisschool De Bunders in Veghel en zit in de Koningsspelen werkgroep. Dus superblij met het pakket!

 60. Onze studenten van Albeda Sport College zijn op diverse scholen betrokken bij de organisatie van de Koningsspelen en hebben veel plezier van de spelideeën en organisatieschema’s. Bedankt.

 61. leuk pakket weer hoor! Zijn alweer een tijdje druk in de voorbereidingen….. we hebben er weer zin in!

 62. Voor de vijfde keer gaan we weer meedoen dit jaar. De kinderen en wij vinden het nog steeds heel leuk. Fijne materialen, lekker ontbijt, leuke muziek. Er wordt flink meegezongen en gedanst met de liedjes van Kinderen voor Kinderen die ieder jaar weer voor een eigen liedje zorgen.
  Inderdaad heel fijn dat het meeste voorwerk al is gedaan. Voor ons blijft het uitwerken!

 63. Zoals altijd ziet het pakket er weer tiptop uit. Fijn dat er ieder jaar weer wordt meegedacht zodat het voor de leerkrachten wat leuker en rustiger wordt. Kunnen zij ook genieten van deze dag !

 64. Eerste keer dat we meedoen met de koningsspelen waarbij we niet zelf het voorwerk hebben gedaan. Spannend! Maar gelukkig zien de formulieren er goed uit en gaat het een knallende koningsspelen worden!

 65. Wat fijn zo’n pakket. Relatief laat besloten om toch mee te doen aan de Koningsspelen, dan is dit echt wel een uitvinding. het hele pakket ziet er mooi uit!

 66. Wij doen al vanaf het begin mee!
  Leuke spellen, mooi en goed georganiseerd…scheelt een hoop tijd!
  Tot volgend jaar maar weer….. 🙂

 67. Leuk initatief! Ik zal het vooral gebruiken om inspiratie op te doen. De vlaggetjes en andere attributen zijn wel erg leuk – scheelt een hoop tijd!

  1. Leuk om van jullie te horen. Vorig jaar hebben we bij jullie mogen meegenieten van de Koningsspelen en het enthousiasme van zowel de leerlingen als het team. Het wordt ook dit jaar vast weer een geweldig feest!!

 68. Heel erg bedankt voor het pakket! Dit is het tweede jaar dat wij er gebruik van maken. We zijn erg blij met de spelletjes en het certificaat! De vlaggetjes zorgen voor een mooie aankleding. Helaas zijn we dit jaar te laat voor het complete pakket.

 69. Wij doen voor de eerste keer mee met het pakket.
  Ik ben erg blij met jullie ondersteuning, vooral de spelideetjes zijn erg welkom!

  1. Wij doen met de Martinus van Beek school in Nijmegen en Oss al een aantal jaren mee met de Koningsspelen. Bij het uitgebreide pakket zitten er altijd wel leuke dingen bij die we gebruiken.
   Nieuw dit jaar is de Koningsmatch met een sportvereniging die een clinic kan geven. Wij hebben ons hier voor aangemeld.

 70. Het is super fijn dat er jaarlijks een kant en klaar pakket door jullie wordt gemaakt.
  Dit scheelt veel tijd voor de leerkrachten.
  Bedankt hiervoor!

  Vriendelijke groet,
  Alexander van Lieshout
  Basisschool Hof der lage landen, Madrid

 71. Bedankt voor deze praktische ondersteuning. Het is zinvol omdat je nu direct weet welke taken er liggen en wat er gedaan moet/kan worden.
  Ik motiveer de scholen in onze gemeente om er weer een mooie dag van te maken!

 72. Hartelijk dank voor het pakket.
  Wij zijn bezig met de voorbereiding en gebruiken dit als inspiratie en weten nu al dat er ook spelen gebruikt gaan worden. Bedankt!
  Veel plezier allemaal!

 73. Top weer! We kunnen zo aan de slag.
  We gaan nu voor het tweede jaar op rij gebruik maken van de spelkaarten.
  Die zijn toch wel echt handig en zo in te zetten!
  Christoffelschool, Waalre (NL)

 74. Wij doen voor het tweede jaar mee met het koningsspelenpakket.
  Ik ben die dag alleen met groep 1 t/m 4. 32 kinderen.
  Ik ben heel blij met het pakket en haal er dingen uit die wij kunnen gebruiken.
  De kinderen vonden het vorig jaar heel erg leuk en ik ga ervan uit dat het dit jaar weer zo is.

 75. Ook dit jaar ziet het pakket er weer goed verzorgd uit! Dank jullie wel! We hebben er zin in! Het zal vast weer een onwijs gezellige, leuke dag worden!!!

 76. Reuze bedankt ook dit jaar weer voor jullie fantastische pakket! Wij doen hier in Zuid Frankrijk voor de derde keer mee en zullen jullie weer foto’s toesturen zodat jullie kunnen zien hoe jullie pakket door onze school weer gebruikt gaat worden. Kijk al vol spanning uit naar de bonus 🙂 Onze spelen zijn (vanwege de Franse schoolvakantie) pas op 6 mei maar ze zullen niet minder zijn dan de voorgaande jaren.
  Geweldig dat het tevens een kroonjaar is voor onze Koning. Laten we zeker terugkomen tijdens onze spelen oftewel een KROON(jaar)voor de Koning!
  Bedankt namens het team en leerlingen van De Gouden Klomp in Opio (Z.Fr.)

 77. Hartelijk bedankt voor dit pakket. Het neemt ons veel werk uit handen. Het is een mooie basis voor de dag, de rest vullen we zelf in samen met de activiteitencommissie en de leerlingen van de sportklas van het Corlaer College.

 78. Het is super dat er jaarlijks zo’n kant en klaar pakket door jullie gemaakt wordt.
  Dit scheelt zoveel tijd voor de leerkrachten.
  We zijn vooral erg blij met de verschillende spelkaarten, zo is het jaarlijks lekker afwisselend.
  Bedankt! OBS Buten de Poorte te Goedereede heeft er zin in!

 79. dit is de eerste keer voor ons dat we jullie pakket gaan gebruiken. het ziet er super uit en belooft een super dag te worden

 80. KPO Basisschool De Cortendijck uit Roosendaal doet al voor de 5de keer mee aan de Koningsspelen.
  We zijn heel blij met het pakket en zullen het zeker gaan gebruiken!

 81. Wat een leuk pakket! Die vlaggetjes voor de vlaggenlijn passen perfect bij ons Kikkerfeest en ook het certificaat vind ik erg leuk! De spellen ga ik opperen bij de Koningsspelencommissie.

 82. Dit is het 5e pakket alweer

  Het denkt overal aan en neemt een hoop werk uit handen.
  Zeker als je 3 scholen moet regelen.
  Geeft ook weer nieuwe ideeën en inspiratie.
  Bedankt weer!
  OBS. Dubbeldam, de Statenschool en de Driehoek uit Dordrecht

 83. Vandaag aan de slag met jullie pakket. Leuke aanvullingen en downloads voor onze sportdag!
  Deze koningsdag is een hele mooie traditie waar wij vanaf jaar één al gebruik van maken! Dank voor jullie bijdrage.

  sportieve groet,
  bs Torenschouw te Oosterhout.

 84. De Koningsspelen zijn elk jaar weer een festijn.
  Vooral omdat het ook mooi weer is.
  Althans de twee jaar die ik heb meegedaan.
  Bedankt voor de downloads.

 85. We gaan zeker weer onderdelen gebruiken voor de Koningsspelen in ons Woon- ,Zorgcentrum Schoterhof in Haarlem.
  We doen voor het 3e jaar mee. De spellen passen we iets aan voor onze doelgroep.
  We gaan er weer een gezellige dag van maken!

 86. Hallo! Super bedankt voor het mooie pakket. Vooral de spelletjes zijn wij blij mee. Zo kunnen we ons circuit weer vernieuwen en aanpassen. Onze school De Banier doet ook alweer 5 jaar vol enthousiasme mee!

 87. Dank jullie wel voor alweer een mooi pakket. Dit is het derde jaar dat ik hem download en er leuke ideeën uithaal.
  Wij vieren ook Koningsdag op International School Delft.

 88. Wij CBS Het Krijt uit Assen doen al vijf jaar mee. Wij vinden het ontbijt erg leuk en maken vooral gebruik van de certificaten om uit te delen en de placemats/kleurplaten/vlaggetjes. Dank jullie wel voor die materialen elk jaar!

 89. obs de Meander, Assendelft
  We gebruiken jullie pakket met veel plezier nu al voor het 4e jaar.
  Met name de spelideeën voor de gym en de knutseldingen voor in de klas en tijdens het ontbijt, gebruiken we ieder jaar.

 90. Heel erg leuk dit pakket. We maken voor het eerst hier gebruik van, maar er zitten zeker leuke bladen wij die we goed kunnen gebruiken.

 91. Wat ontzettend leuk pakket! Heel inspirerend. Het maakt de organiseren van het Oranjefeest toch allemaal wat gemakkelijker! Bedankt voor dit alles.

  Basisschool de Vlinder Geldrop. We doen al vanaf het begin mee.

 92. Net als vorig jaar weer leuke ideeën en inspiratie opgedaan voor de Koningsspelen. Dit pakket maakt het voorbereiden een stuk makkelijker! Dankjulliewel!

 93. Weer een super compleet koningsspelenpakket. Wij zijn heel blij met alle leuke ideeën, het stappenplan en de kleurplaten. Het wordt vast net zo’n succes als de vorige keer! Bedankt namens alle kinderen en juffen!

 94. Voor de eerste keer dit pakket genomen. Ziet er erg leuk uit. Krijg alleen maar meer zin in de Koningsspelen op deze manier. Op naar 21 april.

 95. Wat ontzettend leuk pakket! Heel inspirerend. Het maakt de organiseren van het Oranjefeest toch allemaal wat gemakkelijker! Bedankt!
  Basisschool de Bloemberg, Nijmegen

  1. Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie ook met ons pakket gaan werken, Tulipschool Chicago! We wensen jullie een geweldige Koningsspelen sportdag toe en hopen dat jullie veel gemak en plezier zullen hebben van ons pakket.

 96. Wat een mooi pakket, duidelijke instructie en heel praktisch!
  De spelletjes zullen de kinderen fantastisch vinden!

  Dit maakt Koningsdag tot een succes!

  1. Daar doen we het voor! We zullen ons best doen om je nog jaren tot de fanclub te behouden, want er komt nog veel meer leuks uit de KoningsspelenPakket koker 😉 . Fijne Koningsspelen toegewenst.

 97. Fijn, die leuke spelen. Ik gebruik al een paar jaar delen van het pakket. Soms pas ik het aan de groepen aan 🙂
  Het pakket ziet er prachtig uit!
  Dank je wel.

 98. Wat weer een leuk pakket! Jokidoki Gastouderopvang, Groningen, doet al 4 jaar mee met de paketten en elk jaar gebruiken we bijna alles van het pakket. Ook de kinderen onder de basisschoolleeftijd doen mee. Super bedankt weer!

 99. Basisschool Kornak , uitgeest. Eerste jaar dat ik het echt ga inzetten. Andere jaren stukjes van gebruikt. De spelkaarten zijn top en nog zoveel extra’s. Fijn hoor, hulp in de organisatie.

 100. Het is allemaal tot in de puntjes geregeld!
  Het belooft weer een fantastische dag te worden voor de kinderen, ouders, juffen en meester van de Oranje-Nassauschool.
  Groet,
  meester Angelo Witmus

 101. Heerlijk weer al die nieuwe spelideeën en materialen om ons voor te bereiden op de Koningsspelen. Op de NOT hebben we het lied al en zijn dat al lekker aan het instuderen … steeds meer zin in 21 april!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.