Reacties 2015

492 gedachten over “Reacties 2015

 1. Koningsdag vieren in Noorwegen wordt veel eenvoudiger dankzij het pakket. Heel hartelijk bedankt! Wel jammer dat de extra downloads en producten alleen te betalen zijn met iDeal. Vanuit het buitenland is het dus niet mogelijk om deze te gebruiken. Een rechtstreekse bankoverschrijving gaat veel te lang duren.

  1. Dag Annoek,

   Dankjewel voor je compliment. Laat het ons even weten als je voor de volgende Koningsspelen of tussendoor andere producten uit onze webshop wilt bestellen. We maken dan even een betaallink voor je aan en kunnen je de producten dan meteen via mail toesturen.

   Hartelijke groeten,
   Geke en Linda

 2. Wat een superleuk pakket. De oorkonde vind ik erg leuk en ook de tips voor spelletjes. Laten we kroon de koning zelf nou al bedacht hebben dus die bonus kunnen we op Basisschool Kleurrijk (voorheen de Leilinde) in Waddinxveen goed gebruiken!

 3. Wat een leuke ideeën heb ik opgedaan met jullie pakket,
  Kroon de Koning zit er zeker bij..
  nu de poster nog.

  Ik heb er echt zin in!!

 4. Tjonge, alleen het zonnetje regelen jullie niet,
  maar verder alles tip top in orde.
  Wij ‘pikken’ eruit wat we kunnen gebruiken,
  laten dingen weg, voegen soms dingen samen
  en………..dan komt het goed.
  Zelfs wanneer het regent ;-)!

 5. Bedankt voor het pakket. Wij willen graag de kinderen van verschillende leeftijden samen laten sporten en jullie spelletjes zijn daar goed bruikbaar voor! We gaan de spelletjes gebruiken en willen graag de bonusdownloads ook gebruiken. Is dat nog mogelijk? Groeten Joyce Hidding, leerkracht De Hildebrand van Loonschool uit Amsterdam

 6. Dank jullie wel voor alle complimenten en lieve berichtjes! Wij hebben het met heel veel plezier voor jullie gemaakt. Als het dan ook nog zo goed ontvangen wordt is dat voor ons een enorme opsteker. Het inspireert ons om ons best te gaan doen om ook in 2016 weer een verrassend, leuk en bruikbaar Pakket te kunnen aanbieden. Zie ook onze blog: https://www.koningsspelenpakket.nl/bedank-cadeau-voor-alle-fans/
  Hartelijke groeten van Geke en Linda

 7. dames, wat hebben jullie ook dit jaar weer hard gewerkt aan een geweldig pakket! Al ben ik te laat met het het gebruik van de aftelkalender vind ik het wel zo’n geweldig idee dat hij wordt opgeslagen om volgend jaar zeker door te voeren. We gaan hard werken en morgen een geweldig feestje hebben met jullie bijdrage… Onze dank is weer groot!
  Met een zonnige groet,
  Erica Joosten

  1. Dankje Erica! Het was inderdaad weer een flinke klus maar we zijn zelf ook heel blij met het eindresultaat. Volgend jaar zit de aftelkalender er in ieder geval ook weer bij. Wij wensen jullie heel veel plezier morgen!

 8. Er zaten ook dit jaar weer vele buikbare spellen tussen, volledig en goed uitgewerkt allemaal. Enorm bedankt, dit scheelt een hoop werk. Hopen dat vrijdag ook het zonnetje schijnt, dan wordt het helemaal een fantastische dag!

 9. Elk jaar zijn we weer blij met het koningsspelenpakket. Zeer welkom dus en heel bruikbaar. Nu druk bezig met het printen ervan en vrijdag lekker aan de slag. We maken er weer een koninklijk feestje van.

  1. Dank je Cara, wat een enthousiaste reactie! Je kunt ons (en andere scholen) helpen om het goede nieuws te verspreiden door onze Facebook pagina te liken en/of onze Google+ pagina of een leuke Tweet op Twitter te plaatsen. 🙂 Fijne dag vrijdag.

 10. Wat is het ieder jaar toch weer leuk om de koningsspelen te organiseren. Vooral de uitvoering met de kinderen samen, de lachende gezichten en de fijne dag is geweldig.

 11. Wij zijn de eerste NTC school (in oprichting) in Dublin, Ierland. Op 9 mei houden we een grote open dag voor alle toekomstige families. Daar gaan we ook koningspelen doen, en daarbij is dit pakket heel goed te gebruiken. Heel erg bedankt!

 12. Wat is het een feestje om van jullie pakket gebruik te kunnen en mogen maken. Ben erg blij. Dank jullie wel voor alle blije gezichten die ik te zien ga krijgen

 13. Een leuk pakket!
  Wij van de Nederlandse Taal & Cultuurschool Boedapest gaan zeker een aantal van de spellen spelen op 27 april!

 14. Wat weer een geweldig pakket hebben jullie gemaakt.
  We zijn het al volop aan het gebruiken bij onze voorbereidingen.
  Dank jullie wel.

 15. Wat weer een geweldig pakket om te gebruiken.
  We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en zijn al bezig jullie pakket hierbij te gebruiken.
  Dank jullie wel!

 16. Jullie pakket is echt een uitkomst voor NOB scholen om de band met Nederland te versterken en te onderhouden. Zeer prettig ook dat er geen kosten aan verbonden zijn.

 17. LS,
  Dank voor het handige pakket. Het vormt net als voorgaande jaren weer de basis van onze koningsspelendag. Hulde en een 3 werf hoera; hoera, hoera hoera 🙂

  f.prins

 18. Op cbs de Arke organiseren we deze dag ook een sponsorloop. De materialen op deze site kunnen we echt goed gebruiken! Echt een volledig marketingaanbod hebben jullie gemaakt. Super!

 19. Vanmorgen heb ik me twee maal aangemeld, maar heb nog geen mail met link ontvangen, ook niet in ongewenste mail. Kan er iets zijn misgegaan?

  1. Mocht er iets misgaan, dan horen we dat altijd graag… Kunnen we het oplossen… Gelukkig is dit probleem vanzelf verholpen, maar anders hadden we jullie alsnog aan de downloadlink geholpen !!
   Heel veel plezier alvast met de Koningsspelen en voorpret tijdens de voorbereiding.

 20. Ontzettend leuk. We hadden al wat materiaal en ideeën verzameld voor een leuke koningsdag, en dit is zeker een aanvulling! Bedankt.

 21. Wat een leuk pakket ! Leuke ideeën. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hier gaan we zeker wat van gebruiken. Hartelijk bedankt!

 22. We gaan er weer een leuke en sportieve dag van maken! Met de mooie spullen die we hebben gekregen gaat het lukken, vooral het balletje nodigt uit tot bewegen haha.

 23. Heel erg bedankt voor deze mooie ideeën voor eventuele koningsspelen. Ik ga ze komend schooljaar gebruiken. Hartelijke dank!!

 24. Hartelijk dank voor het praktische pakket! Een heel handig hulpmiddel bij de voorbereidingen op de Koningsdag. We gaan er een gezellige, sportieve dag van maken!

 25. Superpakket. Zeer inspirerend. Mijn mbo welzijnsklas heeft het organiseren en uitvoeren van de koningsspelen als toets. Overnemen was er niet bij, maar voor enige structuur en als inspiratiebron gaf het geweldig veel houvast. Bedankt

 26. Wat fijn om deze materialen te mogen ontvangen. Wij zijn ook al druk met de voorbereiding aan de gang en kunnen jullie suggesties goed gebruiken.
  We gaan er een mooie dag van maken.
  Bedankt,

  Ellen

 27. We zijn al volop aan de slag met jullie hand-out. Heel handig. Met een paar aanpassingen wordt het vast een geslaagde dag. Bedanktt!

 28. Hallo, wij zijn net bezig om de Koningsspelen te organiseren. En toen vonden we jullie pakket. Echt een geweldig pakket. We gaan dat heel goed gebruiken tot verhoging van de feestvreugde!!!

 29. Ik ben heel benieuwd of ik de spelen ook kan aanpassen voor onze visueel beperkte leerlingen! Zo op het eerste gezicht lijkt dat wel te gaan lukken. Ik heb in ieder geval weer inspiratie opgedaan voor de invulling van de Koningsspelen van dit jaar.

 30. Wat overweldigend veel enthousiaste reacties. Het doet ons erg goed om te lezen dat ons KoningsspelenPakket ook dit jaar weer op alle fronten, door zo veel leerkrachten in Nederland (en in alle uithoeken van de wereld) gewaardeerd wordt. Bedankt voor al jullie leuke reacties. Als dank hebben we jullie een link naar de bonus downloads gestuurd.
  Voor nu hele Fijne Paasdagen. Grtz, Geke en Linda

 31. Ziet er super uit!
  Vooral voor leerkrachten die het al druk genoeg hebben met de voorbereiding helpt dit goed mee. We gaan er zeker wat mee doen!

 32. Wat een top site, leuke ideeën en waardevolle aanvullingen voor de Koningsspelen in de klas! Hier gaan wij zeker gebruik van maken, super!

 33. Wat een superleuke materialen. Ik heb er voor school al een aantal uitgeprint welke we gaan gebruiken.
  Volgend jaar ook zeker jullie site weer bezoeken!

  groetjes Nicolien

 34. We zijn blij met de ideeën en tips die jullie aandragen en zullen deze ook zeker gebruiken. Het ziet er allemaal verzorgd uit, super!

 35. Wat worden de kinderen weer verwend met dit prachtige pakket! Dat wordt echt feestvieren! En wij als leerkrachte vieren het mee.

 36. Bedankt voor dit mooie pakket.
  Fantastische ondersteuning om meer kinderen te laten bewegen en meer kinderen plezier te laten beleven aan bewegen.

  Ik zal het zeker delen en bekend maken bij mijn colllega’s en andere leerkrachten en scholen, via mijn website, facebookpagina en workshops.

  OMDAT KINDEREN HET LIEFST (Koning) SPELEN!
  sportieve groeten, Cora Ietswaart

 37. Een leuke en gebruiksvriendelijke site met volop ideetjes voor koningsdag.
  Hier kunnen we een gezellige dag mee maken

  groeten Piet

 38. Wat een heerlijk georganiseerd geheel. Dank voor jullie inspanningen en houd het goede werk op peil met jullie geweldige enrgie.

 39. Ieder jaar lopen we weer aan tegen het feit dat door drukke bezigheden, Pasen en rapporten opeens de koningsspelen weer verschijnen. Dan zijn we ontzettend blij dat er mensen zijn die hier goed over hebben nagedacht en ons de ondersteuning geven om voor onze ruim 250 kinderen een leuke en sportieve dag te bezorgen. Bij deze weer enorm bedankt voor jullie inzet en creativiteit

 40. Geweldige actie, het maakt het organiseren van onze koningsdag zo veel makkelijker en kleuriger. Dank namens de N’landse school in Stavanger!

 41. Fijn dat jullie weer zo’n praktische site hebben gemaakt met goede content! Hulde! Wij gaan er goed gebruik van maken! Dank.

 42. Wat een leuk pakket. Dit jaar voor het eerst aangevraagd.
  Hier kunnen we lekker mee aan de gang en er een sportieve, leuke dag van maken.
  Dank je wel voor het voorwerk.

 43. Een Leuke aanvulling op onze koningsspelen dag. Deze dag sluit ons schoolbrede project over Nederland af. Deze materialen zullen wij zeker inzetten.

  Groet, Carla

 44. Voor onze school dit jaar de eerste keer dat we volledig mee kunnen doen.
  Erg fijn dat veel materialen al worden aangeleverd. En daar kunnen we uiteindelijk zelf een eigen draai aan geven zodat het passend wordt voor onze leerlingen.
  Bedankt!

 45. Wat fijn dat we weer gebruik kunnen maken van deze activiteiten. De kinderen gaan het, net zoals vorig jaar, geweldig vinden!

  Bedankt!!

  1. Vera, we willen graag de downloadlink voor de bonusbestanden naar je mailen, maar krijgen de mail retour. Zou je met een ander mailadres of per telefoon contact willen zoeken zodat we er voor kunnen zorgen dat jullie de bestanden alsnog toegestuurd krijgen??

 46. Wat fijn zoveel zo’n lespakket, dit geeft ons team veel inspiratie voor de invulling van deze dag.
  Bedankt dat jullie dit met ons willen delen.

  1. Hey Nadine,
   Wat een enthousiasme voor ons Pakket. Hier worden we blij van ….. hahahaha.
   Het is inderdaad heel veel werk, dat heb je goed gezien. Alle leuke reacties op deze pagina laten zien dat we het werk niet voor niets hebben gedaan. En jouw 5 bedank berichtjes bevestigen dat nog een keer :-). Veel plezier van ons KoningsspelenPakket en een fantastische Koningsspelen sportdag toegewenst. Grtz, Geke en Linda

 47. Ook wij in het verzorgingshuis, gebruiken het Koningsspelen pakket, het ziet er weer mooi uit, bedankt voor al jullie voorwerk

  1. Graag gedaan Sandrina! Wij vinden het zo ontzettend leuk dat ons pakket ook in zieken- en verzorgingshuizen, (peuterspeelzalen, sportverenigingen en basisscholen buiten Nederland en het Caribisch gebied) wordt gebruikt! Heel veel plezier met elkaar tijdens de derde Koningsspelen.

 48. Ook wij in het verzorgingshuis, gebruiken het Koningsspelen pakket, het ziet er weer mooi uit, bedankt voor al jullie voorwerk

 49. Wat een fijn pakket! Na het ontbijt houden wij een sponsorloop voor het goede doel, maar van de uitgewerkte spellen gaan we zeker ook gebruik maken!

 50. Wat een leuk pakket ! Leuke ideeën en ontwerpen. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hier gaan we zeker wat van gebruiken. Hartelijk bedankt en voor allemaal succes met alle voorbereidingen.

 51. Wat een ideale uitgangspositie. Wij hebben de voor ons meest geschikte spellen eruit gepikt en dit aangevuld met wat sportelementen en ons draaiboek voor onze Koningsspelen is al bijna klaar. Hartelijk bedankt hiervoor.

 52. Wij van geel 5 vinden het heel leuk om mee te doen aan de koningsspelen! We hebben er veel zin in en met dit materiaal wordt het een nog groter feest. Dank!

 53. Wat een mooie en bruikbare spullen zeg! Heel hartelijk bedankt. Ik heb mijn collega’s spelletjes/koningsdag ook op geattendeerd!

 54. Wat een super leuk pakket!
  Ik vind het erg volledig en zeer bruikbaar.

  Wij kijken nu al uit naar een zeer geslaagde dag!

 55. Wat een leuk pakket hebben jullie weer bedacht…dit scheelt enorm veel voorbereiding en maakt de koningsspelen tot een succes! Bedankt.

 56. Fijn dat we dit mooie pakket van jullie mogen ontvangen. Ook de kleurplaten en de vlaggetjes zijn leuk om te maken. Dank jullie wel.

 57. Wij gebruiken het pakket nog weer een beetje aangepast in de Kinderopvang.
  Daarnaast zijn we er erg trots op uit hetzelfde dorp te komen als de makers van dit pakket!
  Het ziet er weer prachtig uit! Wij wensen jullie ook een mooi feest 24-4-2015!

  1. Wij vinden het erg leuk dat niet alleen scholen aan de andere kant van de wereld, maar ook onze eigen dorpsgenoten gebruik maken van ons pakket! 🙂 Fijne Koningsspelen toegewenst.

   1. mijn reactie blijkt telkens te mislukken dus nogmaals;
    Dank jullie wel, wij gaan koninklijk sporten! Alle begeleiding gaat in koninklijke kostuums.
    groet Petra

 58. Wederom zijn we heel erg blij met het leuke pakket dat jullie hebben samengesteld ! We gaan er weer een leuke dag van maken op school !

 59. Fijn dat we dank zij jullie al een lekkere start kunnen maken met de Koningsspelen 2015. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en deze zijn weer origineel en verrijkend.

 60. Super materialen, deze maken de Koningsspelen weer helemaal compleet.
  Programma had nog een paar gaten maar die zijn nu weer helemaal opgevuld@

  Dank@

 61. De voorbereidingen kunnen weer van start gaan en we hebben er ontzettend veel zin in! Hartelijk bedankt voor deze leuke materialen!

 62. Opnieuw weer een erg mooi pakket ontvangen. Wij zijn blij Basisschool “De Wingerd” te Nijverdal met jullie geweldige bijdrage!!! Bedankt.

 63. Voor de 3e keer zijn de juffen en meesters die op vrijdag werken aan de beurt voor het organiseren van de “Koningsspelen”.
  Super dat wij gesteund worden door dit pakket!! Heel hartelijk bedankt!!

 64. Wat fijn dat dit materiaal kosteloos beschikbaar wordt gesteld. Het scheelt enorm veel werk en er is niet veel materiaal voor nodig. Bedankt!

 65. We gaan er weer een leuke dag van maken!! Gaat zeker lukken, mede met de inzet van dit leuke goedverzorgde pakket!

 66. Het ziet er weer ontzettend leuk en uitdagend uit. Tot in de puntjes verzorgd! Bedankt, wij hebben er nu al zin in!

 67. Wij zijn een NTC school in Cleveland, Ohio, USA. Dit is het derde jaar dat we jullie ideeen gebruiken van het Koningspakket. Bedankt, het ziet er weer heel leuk uit!

  1. Ja leuk, we weten dat jullie er vanaf het eerste uur bij zijn. Fijn dat jullie in Cleveland ook dit jaar weer met ons Pakket werken. 🙂 Hartelijke groeten en hele gezellige Koningsspelen toegewenst!

 68. Super pakket! Wij zijn een NTC school in Opio (Zuid-Frankrijk) en gaan dit jaar voor het eerst over op de Koningsspelen i.p.v. het traditionele koekhappen. Jullie pakket is hierop een hele goede aanvulling. Reuze bedankt!

  1. Goede beslissing Yvonne en Welkom bij de ‘KoningsspelenPakket-club’! In ons pakket vind je een uitgebreid spellencircuit, maar koekhappen kan er natuurlijk altijd als echt Hollands onderdeel aan worden toegevoegd. Misschien een leuk idee voor ons pakket voor volgend jaar :-). Een hele fijne Koningsdag voor jullie allemaal op de NTC school in Zuid-Frankrijk.

  1. Wij vinden het altijd zo leuk om te lezen dat ook de kinderen VER BUITEN Nederland meedoen aan de Koningsspelen. Natuurlijk helemaal als ons Pakket daar een bijdrage aan levert. Veel plezier op Koningsdag!

  1. Dan is dit gedeelte van onze missie geslaagd: Wij willen met ons complete pakket de leerkrachten een hoop werk uit handen nemen. 🙂 Bedankt voor je reactie. Je ontvangt op korte termijn een link naar de bonus downloads in je mailbox.

 69. Ziet er echt weer leuk uit allemaal. Heel bruikbaar.
  Zal het doorgeven aan anderen die het kunnen gebruiken.
  Bedankt voor het sturen!!

 70. Wederom bedankt. Ik ga dit jaar uiteraard weer gebruikmaken van jullie handige pakket! Groetjes van meester Marc, obs de Meander, Assendelft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.